De gemeente Dordrecht heeft besloten om te starten (dit in tegenstelling tot eerdere afspraken) met de renovatie van het kunstgraskorfbalveld veld 1. Afgelopen maandag, 11 maart, is gestart met de werkzaamheden.

Gezien het feit dat in 20 april weer gestart wordt met het veldseizoen en daarvoor er weer buiten getraind en geoefend gaat worden, hopen we vurig dat de werkzaamheden binnen 4 weken kunnen worden afgerond. We zijn dus erg afhankelijk van het weer en het nieuwe veld dient nog te worden gekeurd. De gemeente heeft beloofd deze renovatie strak te monitoren.

Oefenwedstijden en trainingstijden zullen dus mogelijk worden geraakt; de TC werkt aan een alternatieve (concept) indeling, zodat we – indien nodig – snel kunnen schakelen. Een oplossing kan zijn, dat we langer in de hal moeten blijven trainen.
De sponsorcommissie heeft inmiddels de buiten reclameborden weggehaald.

Het nieuwe veld zal bestaan uit een nieuw hoofdveld met de nieuwe veldafmetingen (40mx20m) met een aangrenzend tweede veld waardoor er voortaan met 3 teams tegelijkertijd getraind kan worden.

Naast het veld worden ook de dug-outs vervangen. Hiervoor in de plaats zullen 2 nieuwe en grotere dug-outs geplaatst worden.
Het bestuur vraagt jullie begrip en geduld als zaken niet helemaal volgens planning lopen.

Heb je vragen, neem dan contact op met Eric van Dijk.