Terwijl er dit zaalseizoen nog een paar prachtige ontknopingen op ons staan te wachten is er goed nieuws voor het aankomende seizoen.

De Technische Commissie en het Bestuur van Oranje Wit zijn zeer verheugd te kunnen melden dat we in de persoon van Maarten van Vliet onze nieuwe hoofdtrainer hebben gevonden voor het seizoen 2018/2019. Met trots kunnen we tegelijkertijd mededelen dat onze eigen Henno Ploeg naast Maarten de rol van assistent-trainer zal invullen. Samen zullen zij verantwoordelijk zijn voor het 1ste team.

In onze gerichte zoektocht zijn we door de leuke en goede gesprekken met Maarten en Henno overtuigd geraakt van de kwaliteiten en potentie van dit duo voor de leiding van ons vlaggenschip.

Maarten (zelf oud-speler van Sporting Trigon, Die Haghe en Jong Oranje) heeft de afgelopen seizoenen overgangsklasser Sporting Trigon onder zijn hoede gehad. En in onze gesprekken over het trainerschap zijn we enthousiast geworden over Maarten zijn aanpak en visie op het spelletje, zijn kijk op ontwikkeling van het team en spelers en zijn passie voor het korfbal.

Bijna naadloos aansluitend hierop hebben we met Henno tevens een ‘man van de club’ weten te binden, die onze cultuur, de spelersgroep en de aankomende talenten als geen ander kent.

Met de invulling van deze posities hebben we ons gewenste plaatje voor het hoofdtrainerschap van de 1ste selectie weten in te vullen voor in ieder geval de komende 2 seizoenen met de optie voor een derde jaar. Wij hebben dan ook alle vertrouwen dat dit duo samen met de rest van de staf onze jonge selectie verder kan laten groeien en de doorstroom van talenten de aandacht krijgt.

We kijken dus erg uit naar de samenwerking.
Maarten, een warm welkom bij de club. Heel veel succes mannen!

Namens de Technische Commissie en het Bestuur van c.k.v. Oranje Wit