In Memoriam Kees Oppe

Zaterdag 30 juni 2018 is op 77-jarige leeftijd Kees Oppe overleden. Kees is op latere leeftijd Oranje Witter geworden toen hij in het kielzog van zijn korfballende zoon Kees-Jan lid werd van de bowlsafdeling. Hij was goed in bowls, zo goed dat hij met zijn speelmaat Joop van Haren in 2008 Nederland Kampioen werd in de categorie Pairs. Kees was een enthousiast en fanatiek sporter en supporter. Van zijn zoon en schoondochter Monique en van zijn kleinkinderen Bo, Milou en Mees. Samen met zijn vrouw onmiskenbaar aanwezig langs het veld in de zaal of – als hij echt niet lijfelijk aanwezig kon zijn – in de uitslagenapp. ‘Wie heeft er gescoord’ appte hij als de doelpuntenmaker bij A1 niet vermeld werd. Een trotse opa, (schoon) vader en mooi mens is heengegaan. Wij danken hem voor zijn prestaties als bowlsspeler en voor zijn support voor de club.

In Memoriam Martin van den Broek

Wij gedenken ook Martin van den Broek, de vader van Monique, die op 21 juni jl. is overleden. Samen met Kees en Froukje Oppe was meneer van den Broek samen met zijn vrouw Toos de meest trouwe supporter van Monique en Kees-Jan en van hun kinderen Bo, Milou en Mees. Tot op hoge leeftijd was hij er, om zijn kleinkinderen te steunen. Zittend op een bankje of campingstoel was hij een trouwe en stille genieter van het spel van zijn (klein)kinderen. De nestor van de korfbalfamilie van den Broek is niet meer.

Het verlies van geliefden komt altijd onverwacht. Kees-Jan, Monique, Bo, Milou en Mees zijn in zeer korte tijd getroffen met het verlies van hun vaders, schoonvaders en opa’s. Wij wensen hen en mevrouw van den Broek en mevrouw Oppe in de komende tijd alle troost en kracht toe om met dit grote verlies om te gaan. De supporterstribune is een stukje leger geworden. Wij zullen Kees Oppe en Martin van den Broek missen.

Namens bestuur en leden,
Kees Kleingeld, voorzitter