We zijn verheugd om met trots te delen dat een aantal van onze spelers zijn geselecteerd om deel te nemen aan regionale teams. Dit bewijst niet alleen de kracht van onze jeugdopleiding, maar ook de toewijding van onze spelers en trainers.

In het regio-team RTC U15 hebben we een aantal talenten die hun vaardigheden daar zullen gaan laten zien: Danique van der Klooster, Demi Engelfriet, Demi Lindhout, Julia Kleingeld, Noa Stomp, Niek Sas en Thomas Vos. Ook in het Zuid West U17-team zijn twee Oranje Witters geselecteerd: Lisa Reuvers en Carmen van der Klooster.

We zijn ervan overtuigd dat deze spelers met hun enthousiasme en toewijding een waardevolle bijdrage zullen leveren aan de betreffende regioteams. Zowel Oranje Wit C1 als Oranje Wit B1 spelen dit jaar hoofdklasse en laten goede resultaten zien. Dit zien we nu ook terug in de regioselecties.

Bij c.k.v. Oranje Wit zijn we enorm trots op het succes van onze spelers en willen we hen allemaal feliciteren met deze prestatie. We wensen Danique, Demi, Julia, Noa, Niek, Thomas, Lisa en Carmen uiteraard succes! Moge jullie blijven schitteren op het veld en de naam van c.k.v. Oranje Wit hoog houden!

Deze successen zouden niet mogelijk zijn zonder de toewijding van onze jeugdopleiding en de inzet van al onze trainers. We zijn dankbaar voor hun inzet om niet alleen de teams van deze specifieke spelers, maar alle teams binnen onze vereniging te begeleiden en te inspireren.

Laten we samen blijven streven naar sportieve hoogtepunten en de prachtige korfbalsport vieren bij c.k.v. Oranje Wit!