Oranje Wit 2 mocht zich opmaken voor de return tegen Albatros. Beide ploegen begonnen scherp aan de wedstrijd.
De doelpunten vielen snel en gemakkelijk, wat zorgde voor een spannende en gelijk opgaande start.
Na de eerste fase stokte het wat bij ons tweede en ook Albatros had moeite om met de Dordtse verdediging om te gaan. Toch wist Albatros een klein gaatje te slaan.

Aan het begin van de tweede helft wist Oranje Wit nog één keer terug te komen op 2 punten, maar vrijwel direct bracht Albatros het verschil weer op vier. Oranje Wit 2 wist de juiste personen in stelling te brengen, waardoor ons tweede tot het einde mee bleef doen. Dit gold onder andere voor Jarno Valk, die met 3 goals een mooie invalbeurt maakte. Desondanks moet ons tweede genoegen nemen met verlies. Volgende week mag ons tweede aantreden tegen de hekkensluiter; Fortis 3.

Klik hier voor het fotoverslag.

Oranje Wit 1 speelde afgelopen zaterdag voor de tweede keer dit seizoen tegen Juliana 1. Vorige keer werd er gewonnen en ook nu wilde de ploeg van Van Hoof niets liever. Aan het begin van de wedstrijd gingen de twee ploegen gelijk op. Onze hoofdmacht liet veel kansen liggen en gingen te gehaast op zoek naar een goal. Het tweede deel van de eerste helft liep, door goed samenspel, een stuk beter. Hierdoor kreeg ons eerste de kans om weg te lopen bij Juliana 1. Dit kwam mede door Meike Driesprong die erg scherp was in de afronding. Er werd met 13-6 gerust.

De eerste 15 minuten van de tweede helft waren echter een ander verhaal. Ons eerste kreeg het maar niet voor elkaar om de korf te vinden. Gelukkig voor de Oranje Witten had ook de tegenstander hier moeite mee, waardoor het hen niet lukte om te profiteren van de doelpuntloze periode van Oranje Wit. Het laatste deel van de wedstrijd kwam Oranje Wit beter in het spel, waardoor het mogelijk was om verder uit te lopen. Al met al is het een mooie overwinning en zet Oranje Wit de goede lijn richting het kampioenschap door. Ons eerste moet 1 van de komende 2 wedstrijden zien te winnen om zichzelf de nummer 1 te mogen noemen. Volgende week uit bij Atlas zou het zo maar eens zo ver kunnen zijn.