In een boeiende wedstrijd tussen Oranje Wit 2 en Fortis 3 begon het thuisteam overtuigend. Oranje Wit zette al snel de toon en nam een comfortabele voorsprong. Fortis probeerde het ritme van Oranje Wit te verstoren door achter te verdedigen, maar Oranje Wit liet zich niet van de wijs brengen en vond steeds de juiste oplossingen. Dit dwong Fortis om hun tactiek snel aan te passen. Hoewel Oranje Wit duidelijk de bovenliggende partij was, wisten ze hun voorsprong in de eerste helft nog niet uit te bouwen. Het team had moeite om echt los te komen van de tegenstander, wat resulteerde in een ruststand van 7-4.

Fortis opende de tweede helft sterk door meteen te scoren, waardoor het verschil werd teruggebracht tot twee punten. Dit leek echter het laatste verzet van Fortis, want Oranje Wit herpakte zich snel en begon doelpunt na doelpunt te maken. Maar liefst elf keer wisten ze de korf te vinden voordat Fortis weer iets terugdeed. Lindi Fasbender was wederom belangrijk voor haar team, onder andere met 4 mooie goals. Daarmee was de wedstrijd beslist en kwam de overwinning van Oranje Wit geen moment meer in gevaar. Eindstand: 20-7.

Bekijk hier het fotoverslag van Oranje Wit 2 – Fortis 3

Oranje Wit 1 mocht aantreden tegen Atlas 1. Ondanks de vroege voorsprong voor onze hoofdmacht was het verschil op het scorebord niet representatief voor het spelbeeld. Oranje Wit creëerde volop kansen, maar had moeite om zichzelf te belonen, waardoor Atlas nog enigszins in de wedstrijd bleef hangen. Bij rust stond het 10-6 in het voordeel van Oranje Wit, maar de ploeg van Van Hoof wist dat er meer in het vat zat.

Na de rust kwam Oranje Wit echter ijzersterk uit de kleedkamer. De mannen begonnen scherp en wisten maar liefst zes doelpunten op rij te maken. Met deze productieve fase werd de voorsprong flink vergroot, en vanaf dat moment was het duidelijk dat de wedstrijd in de handen van Oranje Wit lag. De ploeg speelde de wedstrijd vervolgens zakelijk uit, zonder nog in de problemen te komen. Atlas probeerde nog terug te komen, maar de verdediging van Oranje Wit stond solide. Uiteindelijk werd de wedstrijd overtuigend afgesloten en de overwinning was een feit. Eindstand: 21-12.