Behalve korfballen is het bieden van onderdak aan je leden een belangrijk punt. Nu hebben wij een prachtige kantine van alle gemakken voorzien maar we hebben op dit moment niemand die deze kar wil trekken. Enkele weken geleden zijn de laatste KK-leden gestopt met het vervullen van hun taken en de gevolgen beginnen al zichtbaar te worden. Wij zijn op dit moment dringend op zoek naar mensen die willen schoonmaken op maandag. De tijd is redelijk vrij in te plannen echter de dag staat vast. De kantine vergt nu eenmaal extra aandacht na een druk weekend. Wie heeft er op maandag een paar uurtjes de tijd om te helpen met schoonmaken? Het beperkt zich tot de kantine en de keuken.

Ook zijn wij op zoek naar een paar personen die op vrijdag de bestelling willen opruimen. De bestelling wordt eerder in de week gedaan maar dient voor het weekend op de juiste plek te staan. Hier is de tijd ook vrij in te delen echter de dag staat vast.

Ben jij degene die we zoeken stuur dan een mail naar vrijwilligerszaken.ckvoranjewit@gmail.com en wij zullen spoedig contact met je zoeken.