Let op, wijzigingen betreft eerdere informatie! Aanstaande zaterdag moet één groot Oranje Feest worden. Daarom bieden we als vereniging een te gekke actie aan. Alle Oranje Wit leden die met de bus mee gaan krijgen een gratis entreekaartje van de vereniging!!Daarnaast ontvangen niet Oranje Wit leden die met de bus mee gaan, een entreekaartje tegen gereduceerd tarief. Zie onderstaand overzicht voor alle opties. Aangezien we alle opties hebben gewijzigd is er ook een nieuw inschrijfformulier, voor het bestellen van kaartjes klik hier.

Optie A: Busreis + Gratis Entreekaart voor Oranje Wit leden
– Kosten € 10,-
Optie B: Busreis + Entreekaart tegen gereduceerd tarief voor niet Oranje Wit leden
– Kosten € 13,- t/m 15 jaar
– Kosten € 15,- vanaf 16 jaar
Optie C
– Met eigen vervoer, kaartje dien je zelf te bestellen en betalen via de website van DVO. Je hoeft jezelf niet in te schrijven via Oranje Wit. (Let op, voor mensen met eigen vervoer regelen wij geen kaartje meer, dit in tegenstelling tot eerdere berichtgeving).
Overige informatie met betrekking tot de busreis
– Vertrektijd vanaf Oranje Wit 14:00
– Aanvang wedstrijd 16:00
– Vertrektijd vanaf DVO 18:00
– Betaling van de bus kan bij instappen. Dan ontvang je ook je entreekaart voor het DVO complex.
Overige informatie met betrekking tot een feestje 🙂
Na afloop is de kantine en keuken geopend! Dan kunnen we onder het genot van een hapje, drankje en dansje het seizoen in stijl afsluiten. Het belooft een fantastische dag te worden dus schrijf je nu in!
Vragen kun je stellen bij Merel van Gurp, Bart van der Brugge of Thomas Isarin.