Na een zinderende ontknoping in Hoofdklasse B voor A jeugd is het Dalto A1 uit Driebergen dat eerste in geworden in deze poule.

Dat betekent dat we aankomende zaterdag 17 maart af zullen reizen naar Driebergen voor de eerste Play-off wedstrijd van onze A1!!

De wedstrijd vindt plaats om 17:30. De bus zal vertrekken om 15:30. Schrijf je allemaal zo snel mogelijk in!!
Voor de vrijwilligers van het NK-C die de bus van 15:30 niet halen wordt een alternatief verzorgd.

Bij beide wedstrijden zal geen entreegeld gevraagd worden.

Play-offs OW A1:
Schrijf je snel in voor de uit- en thuiswedstrijd van OW A1. De uitwedstrijd is op 17 maart en de kosten voor de bus zijn 10 euro p.p. De thuiswedstrijd is op 24 maart. Let op! Voor thuiswedstrijd dien je jezelf als Oranje Wit lid ook in te schrijven. Op donderdag 15 maart zal iedereen die zich heeft ingeschreven voor een kaart en/of de bus een mail ontvangen met de laatste informatie.

Extra informatie Ziggo Dome OW A1:
Indien OW A1 de play-offs wint wordt er in de Ziggo Dome gestreden om de landstitel. Oranje Wit heeft bij het KNKV een optie genomen op kaarten voor de finale (325 stuks). Het KNKV biedt deze kaarten aan tegen een kortingstarief van 24,95 euro.
Let op! Ga dus niet al zelf kaarten bestellen voor de finale, Oranje Wit heeft een optie gedaan op een groot aantal kaarten om zodoende aan de vraag te kunnen voldoen. Deze kaarten zijn ook beschikbaar voor vrienden en familie van Oranje Witters. Het inschrijfformulier voor kaarten en de busreis naar de Ziggo Dome zal, bij plaatsing, direct na de play-offs op de website worden geplaatst.

Als je nog vragen hebt kan je altijd even contact opnemen met Bart van der Brugge of Merel van Gurp.