Trainer gezocht voor Oranje Wit “A-Selectie”!

Het seizoen gaat inmiddels bijna van start, door omstandigheden zijn wij per direct op zoek naar een trainer/coach náást de huidige coach, Monique Oppe. Om haar bij te staan zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze trainer of trainster die graag een volgende stap wil maken in zijn trainersloopbaan. Het trainers-/coachschap bestaat uit geven van trainingen en bij de coaching van zowel de
wedstrijden van A1 als de wedstrijden van A2. C.k.v. Oranje Wit biedt hiervoor een passende trainersvergoeding. Ben of ken jij de trainer die wij zoeken? Meld het dan bij de technische commissie via tc@ckvoranjewit.nl of neem contact op met Arthyn Muller.

Trainer gezocht voor OW 3!

Het seizoen gaat inmiddels bijna van start, helaas hebben wij nog niet voor alle teams een trainer kunnen vinden. Een van die teams is Oranje Wit 3. Oranje Wit 3 bestaat uit een mix van jonge talentvolle spelers aangevuld met een aantal ervaren routiniers. Wij zijn dan ook met spoed op zoek naar een coach die aan de slag wil met deze enthousiaste groep. De coach zal verantwoordelijk zijn voor het leiden van een tweetal trainingen in de week en de wedstrijden op zaterdag. C.k.v. Oranje Wit biedt hiervoor een passende trainersvergoeding. Ben of ken jij de trainer die wij zoeken? Meld het dan bij de technische commissie via tc@ckvoranjewit.nl of neem contact op met Arthyn Muller.

Namens de Technische Commissie