Teamindeling A’s en B’s

Hier teamindeling deel 4. De conceptindeling voor B3, B4 en de A-teams heeft even op zich laten wachten. Door de vele wijzigingen op het laatste moment, zoals ook gedeeld in onze eerdere berichten, waren hier namelijk een paar lastige keuzes rondom B3, B4, A3 en A4 te maken. Uiteindelijk vroeg dit wat meer gesprekken en aanpassingen dan verwacht, maar tegelijkertijd heeft dit ook gezorgd voor een beter resultaat. Deze en de overige teamindelingen vind je overigens ook op de deze aparte pagina: https://ckvoranjewit.nl/teams-2018-2019/ Met hierin ook verwerkt de eerste aanmeldingen van de afgelopen weken, welkom Demi Lindhout en Matthijs de Jongh in D4! Heb je vragen over de teamindeling, dan beantwoorden we die graag. Stuur ons een mailtje met daarin je vraag en telefoonnummer, dan plannen wij een gesprek. Ons e-mailadres is tc@ckvoranjewit.nl

B3 en B4

B3 zit qua niveau tegen de B2 aan en is combi geworden van 1ste jaars en 2de jaars B-spelers. Met de deskundige en gedreven trainers Wilma en Mark belooft het een mooi nieuw seizoen te worden. De B4 staat dit seizoen onder leiding van enthousiaste trainers Isabel en Mark, met ondersteuning van Peter in de coaching. Met een combinatie van spelers uit B5 en C5, die ook dit afgelopen seizoen elkaar goed wisten te vinden, wordt met dit team weer gemikt op een leuk en leerzaam seizoen.

 

B3

Dames Heren Trainers
Auerbach, Femke Boon, Thijs Wilma Dekker
Dekker, Daniëlle Timmer, Jordan Mark Kuijper
Gent, Elsemieke van Vlaming, Jens
Klink, Suzanne
Manduapessy, Vera
Reus, Kim de
Spaanbroek, Yzan
Spijk, Jikke van
Veen, Bente van der

 

B4

Dames Heren Trainers
Kloot, Elin Bantis, Jorgos Isabel Schrôder
Taal, Lisa Everaarts, Jesse Mark Schindler
Verhagen, Femke Lange, Mathijs Coach
Wijnstekers, Isis Verhagen, Laurens Peter Pelikaan
Wijgaart, Rick van de

 

A-Junioren

Er zijn dit jaar behoorlijk wat verschuivingen in de junioren. De A-selectie is aangevuld en binnen de breedteteams hebben we een aantal A-dames vervroegd naar de senioren gebracht en een paar heren gevraagd een extra A-jaar te blijven. De reden hiervan is om zowel in de senioren als in de junioren een betere balans te vinden. We hadden (te) veel dames in de A’s en te weinig dames in senioren. Ook maken we met deze aanpassing ruimte voor een zachte landing van een jeugdig seniorenteam het seizoen hierna.

A-selectie (Team A1/A2)

Met het zeer succesvolle seizoen nog in het geheugen, gaan we weer bouwen met onze A-selectie. Maar doorstroming van 5 van onze A1’ers naar onze senioren is er voldoende ruimte voor vernieuwing. In combinatie met een pittig fanatieke staf verwachten we een uitdagend seizoen met voldoende ruimte voor ontwikkeling en prestatie.

 

A-selectie

Dames Heren Staf
Dijk, Demi van Bras, Niels Jessica Zeevaart
Dommisse, Kim Driel, Quinten van Monique Oppe
Driesprong, Anne Dubbeld, Ruben Lex van Gent
Jong, Céline de Friebel, Luuk Begeleiding / Verzorging
Morée, Jessica de Gent, Tim van Alexander Wolff
Oppe, Milou Groeneweg, Tim
Schild, Quinty Hooijdonk, Siem van
Schram, Lara Jager, Sam de
Seevinck, Djuna Jong, Erik de
Teerds, Eva Lichteveld, Jarno
Zuijderwijk, Ilse Oppe, Mees

 

A3 en A4

Staan komend seizoen weer onder de bezielende leiding van Egbert (A3) en Robbert & Lex (A4). Deze mannen hebben afgelopen seizoen bewezen dat ze afgelopen seizoen lol en prestaties moeiteloos weten te combineren.

A3

Dames Heren Trainers
Appelboom, Logan Baars, Luuk Egbert Vos
Koote, Laura Klijn, Calvin
Slotboom, Amber Selectie A1/A2
Valk, Marlies Selectie A1/A2
Wit, Nadia de
Wit, Syrah de

 

A4

Dames Heren Trainers
Canli, Dilan Altena, Jaron Robbert van Ameijden
Dubbeld, Sanne Flach, Joram Lex v Dalen
Friebel, Angela Schindler, Mark
Oostlander, Elise
Pierse, Anniek
Reus, Anouk de
Wijngaarden, Dagmar van