Herkenbaar? Nieuwe schoenen gekocht en na een paar wedstrijden zijn ze eigenlijk al weer te klein. Als je pech hebt moet je meerdere paren sportschoenen kopen per seizoen en laten we eerlijk zijn dat is best een kostbare zaak.

Vaak zijn de schoenen niet versleten of kapot, maar gewoon te klein en te goed om weg te gooien. Wat doen we dan? Ze staan in de kast of zelfs in een tas te wachten tot ze worden weggegooid. Daar willen Angelique Bras en Ingrid Vaartmans verandering in brengen!

Op woensdag 13 november van 18.00 uur tot 20.00 uur kan iedereen zijn te kleine, maar nog wel goede schoenen verkopen in de kantine van c.k.v. Oranje Wit. Ben je nog op zoek naar schoenen? Kom dan langs om je slag te slaan. Er zijn geen minimum en maximum schoenmaten. Het verkopen en onderhandelen doe je zelf zonder tussenkomst van de vereniging.

Sportkleding

Vaak groeien kinderen ook uit hun sportkleding. Zonde om weg te gooien! Ingrid en Angelique zijn bezig met een project waar ze de kleding een tweede leven geven. Je kunt je te kleine sportkleding (schoon in een tasje) tijdens de schoenenbeurs inleveren bij Ingrid of Angelique. Daar zijn ze reuze blij mee!