De competitie ligt even stil, maar toch komen deze week nog veel Oranje Witters in actie. En wel op de Korfbal Challenge in de Topsporthal in Rotterdam.

Talenten Challenge
Zo speelt Mees op 27 december en ook op 28 december bij Zuid-West onder 17. Klik hier voor het programma.

Ook op vrijdag 28 december spelen met het RTC Dordrecht onder 15 Britt, Meike en Jesper een toernooi tegen hun leeftijdsgenoten onder leiding van Bart Driesprong als coach, zie hier het programma.

Kees-Jan treedt eveneens aan als coach op de Talenten Challenge en wel van Zuid-West onder 19 en wel op 29 en 30 december (zie hier het schema).

Zondag 30 december mogen tot slot Jana, Merel, Merle, Jordi en Tijn met het RTC Dordrecht onder 13 hun kunsten vertonen, klik hier voor het toernooischema.

Korfbal Challenge
Last but not least doen onze Bo en Jop mee met Talent Team NL op de Korfbal Challenge. Door hun uitverkiezing voor Jong Oranje eerder dit seizoen nemen zij met dit team deel aan het officiële avondprogramma van de Korfbal Challenge, zie hier de tijden.

Vanuit c.k.v. Oranje Wit: heel veel plezier en succes OW-ers! #supertrots

En als jij zin hebt om na de kerst lekker wat korfbal op te snuiven, ga dan vooral naar de Challenge en moedig deze toppers aan! De Talenten Challenge is gratis te bezoeken, voor het bezoeken van het avondprogramma van de Korfbal Challenge is wel een entreekaartje nodig.