Oranje Wit E2 speelde zaterdag 13 januari een belangrijke wedstrijd tegen Triade E1.

In het eerste kwart gaan ze nog wat rustig van start, er worden 2 punten gescoord. Na de pauze wordt er meteen een mooie doorloop gemaakt door Oranje Wit. Triade heeft veel balbezit, maar door het goede verdedigen van Oranje Wit kan er toch niet gescoord worden door hen. Bij Oranje Wit lukt dat wel en ze lopen uit naar 6-0. Beide ploegen hebben moeite met de zijlijnen, er wordt vaak op of over de lijn gelopen.

Na de rust heeft Oranje Wit E2 de smaak te pakken, er wordt weer 3x gescoord. In het laatste kwart maakt Triade hun eerste en enige doelpunt, de eindstand wordt 14-1. Heel netjes gedaan dus en hierdoor zijn er 4 punten verschil tussen onze E2 en Triade E1.

Onze Oranje Wit fotograaf legde de wedstrijd vast. Bekijk hier het fotoverslag.