Oranje Wit 2 speelde dicht bij huis tegen Sporting Delta 3. Oranje Wit 1 speelde in Kamerik tegen SDO. Oranje Wit 2 moest winnen om niet verder achterop te raken in de eventuele kampioensrace. Oranje Wit 1 speelde tegen een van de hogere geklasseerde teams en alle punten zouden meegenomen zijn. Oranje Wit 1 was ook afhankelijk van de resultaten van concurrenten

Oranje Wit 2 begon uitstekend aan de wedstrijd en nam een 5-1 voorsprong. Echter zijn hardlopers soms doodlopers, want Sporting Delta kwam even zo makkelijk weer terug in de wedstrijd. Oranje Wit had de wedstrijd in de eerste helft al op slot kunnen gooien, maar liet niet het afgesproken en juiste spel zien. Met een doelpunt verschil in het voordeel van Oranje Wit werden de kleedkamers opgezocht.

Trainer Beuk liet duidelijk zijn ongenoegen blijken en hamerde nogmaals op de afgesproken spelwijze. Na rust liet Oranje Wit 2 en goede spel zien en dit wierp zijn vruchten af. Doelpunt na doelpunt liep Oranje Wit weg bij Sporting Delta. Oranje Wit stelde vlot orde op zaken en haalde, met name door een goede 2de helft, de punten binnen. Tim van Gent, Dionne Broere en Merel Schram maakten hun opwachting in Oranje Wit 2 en speelden verdienstelijk en goed. Helaas deed Tempo ook wat het moest doen en Oranje Wit blijft op de 2de plaats staan, maar Tempo lijkt niets meer uit handen te geven.

Oranje Wit 1 speelde een moeizame wedstrijd tegen SDO. Gezien de plaatsen op de ranglijst van beide teams is de uitslag van de wedstrijd geen vreemde. Oranje Wit 1 moet deze wedstrijd snel vergeten en zich richten op de komende hele, belangrijke wedstrijden. Aanvallend kon Oranje Wit geen vuist maken in deze wedstrijd. SDO won deze wedstrijd met 22-18.

Aanstaande zaterdag speelt Oranje Wit 2 in Vlaardingen tegen Twist. Oranje Wit heeft elke wedstrijd een opdracht en dat is winnen. De hoop blijft dat Tempo steken laat vallen. Oranje Wit 2 kan niets anders doen dan blijven winnen.

Oranje Wit 1 speelt een hele belangrijke wedstrijd in Ridderkerk tegen KCR. Oranje Wit 1 moet alles in de strijd gooien om deze wedstrijd te winnen. Oranje Wit 1 kan alle support gebruiken. Als Oranje Wit deze wedstrijd wint, kan het zaalseizoen nog goed eindigen. De selectie hoopt vele supporters te zien in Ridderkerk.