Beste Oranje Witters,

Nieuwe ronde, nieuwe kansen
Helaas, de eerste play-off wedstrijd heeft Oranje Wit A1 verloren. Met 29-27 was het Dalto dat aan het langste eind trok ondanks een indrukwekkende inhaalrace van onze toppers.
Maar er is nog niks verloren! Aanstaande zaterdag weer nieuwe ronde nieuwe kansen. Uiteraard heeft de A1 alle steun keihard nodig, dus kom ze aanmoedigen. Kom allemaal in het oranje! De wedstrijd start om 15:30 uur.
Complimenten aan onze ruim 175 supporters die aanwezig waren in Driebergen en de gehele wedstrijd achter onze A1 zijn blijven staan!

Entree
In verband met de capaciteit van onze accommodatie, zijn er op dit moment nog maar 160 kaarten beschikbaar. Mocht je nog geen kaarten hebben, schrijf je dan nog snel hier in. Let op: vol = vol. We houden jullie op de hoogte.

Play-off #3
Indien Oranje Wit A1 er een derde wedstrijd uitsleept, zal er direct na de wedstrijd een lijst worden geopend voor een busreis naar Driebergen (3e play-off wedstrijd op woensdag). Aangezien de entree gratis is bij Dalto, hoeft er niet meer te worden ingeschreven voor entreekaarten.

Tot zaterdag!
Groetjes, Merel & Bart