Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de lente is begonnen! Eindelijk weer vrolijke kleurtjes om ons heen en lekkere temperaturen! Waarschijnlijk krijgen jullie net zo veel zin in feesten en buiten zijn als wij! Daarom hebben we binnenkort twee leuke activiteiten voor jullie.

PuKo Picture Party

Op zaterdagavond 21 april organiseren we voor alle E- en D-pupillen de derde editie van de PuKo Picture Party! Een filmavond in hal 2, waarbij we op een supergroot scherm met zijn allen een spannende film gaan kijken. Om het voor de jongste E-pupillen niet te laat te maken beginnen we ‘s avonds om half zeven en zullen we om ongeveer negen uur uitgekeken zijn. Uiteraard zorgen we voor popcorn en drinken in de pauze.

De PuKo Picture Party is gratis. Het zou wel fijn zijn als je het via een mail aan puko@ckvoranjewit.nl even laat weten als je komt. Dan weten we ongeveer hoeveel drinken en popcorn we moeten kopen.

AvondVierdaagse

Van 5 tot en met 8 juni wordt in Dordrecht weer de AvondVierdaagse gelopen. Uiteraard zijn de pupillen (D-, E- en F) daarbij ook weer van de partij! We gaan weer gezellig zingen en lol maken terwijl we door de Dordtse straten lopen.

Wil je dit jaar (weer) met ons meewandelen?
Om het gemakkelijker te maken hebben we er voor gekozen de inschrijving dit keer niet op vaste tijden in de kantine te organiseren, maar via een formulier op https://bit.ly/A4D2018. Het inschrijfgeld bedraagt €6 per kind en kan na de inschrijving worden overgeschreven op onze bankrekening (die staat in de tekst waarmee de inschrijving bevestigd wordt). Als het bedrag is bijgeschreven is de inschrijving definitief.
We hopen het op deze manier voor iedereen die dat wil mogelijk te maken om mee te lopen, omdat het niet meer nodig is om op de tijden dat wij in de kantine aanwezig zijn langs te komen. Let wel op dat de inschrijving voor 27 april plaats heeft gevonden. Na die datum is het niet meer mogelijk om aan te melden.

We hopen op een heerlijke lente, met veel plezier en sportiviteit. En natuurlijk met alle pupillen van ckv Oranje Wit!