Vanuit de commissie Vrijwilligerszaken (voorheen HR zaken) willen we jullie graag informeren over het verenigings- en vrijwilligerswerk voor komend seizoen.

Verenigingswerk

Er zijn een paar wijzigingen t.o.v. voorgaand jaar, dit komt door onze ervaringen van afgelopen seizoen en het afnemende aantal seniorleden. Met al jullie inzet kunnen we ook komend seizoen de vereniging weer draaiende houden! De wijzigingen:

  • We werken vanaf komend seizoen met uren i.p.v. diensten. Hierdoor zijn er 2-uursdiensten op zaterdag mogelijk, dat maakt het voor sommige mensen makkelijker in te plannen.
  • We maken géén onderscheid meer tussen keukendiensten en bardiensten, alles gaat op één grote hoop. Hierdoor kan de keuken structureel vaker open en kunnen we een extra persoon inplannen tijdens het welbekende ‘tosti spitsuur’.
  • Vrijstellingen worden op 31-08-2018 aangepast voor het nieuwe seizoen.

Categorie

Bardienst en/of Keuken

Fluiten

Zaalwacht

Rijden

DEF activiteit

Senioren

16 uur

3 á 4 keer

1 keer

Onderling

n.v.t.

Midweek & Recreanten

8 uur

1 keer

n.v.t.

Onderling

n.v.t.

Algemeen Reserve

8 uur

n.v.t.

n.v.t.

n.v.t.

n.v.t.

A & B leden

vanaf 18 jaar

3 keer

1 keer (enkel A’s)

n.v.t.

1 keer

Ouders van jeugdleden

10 uur

n.v.t.

1 keer

4 á 5

n.v.t.

Inschrijven

Het inzetrooster is op 21 augustus open gezet. Vanaf 27 augustus zullen de openstaande diensten worden ingepland.
Mocht je ingeroosterd zijn op een voor jou niet haalbare datum/tijd, dan kan je dienst via het inzetrooster overdragen aan een of meerdere personen. Een andere mogelijkheid is om de dienst af te kopen (€ 17,50 per 2 uur), klik hier voor meer informatie. Weet je nu al dat je je bardienst/keukendienst wilt afkopen, dan kan je een verzoek indienen door een e-mail te sturen naar inzetrooster.ckvoranjewit@gmail.com.

Zolang je dienst niet is overgenomen of afgekocht blijf je verantwoordelijk voor je dienst.

Extra

Afgelopen seizoen hebben wij met diverse enthousiaste ouders gesproken. Ben jij nu ook zo’n ouder en wil jij meer dan 10 uur bar-/keukendiensten draaien laat het ons dan weten.

Voor meer informatie stuur een mail naar inzetrooster.ckvoranjewit@gmail.com.

 

NB de beheerders van het inzetrooster hebben het recht om een ingeschreven bardienst aan te passen indien zij dit noodzakelijk achten. Hiervan word je op de hoogte gebracht.