Opgelet: het inzetrooster wordt op vrijdag 19 oktober weer open gezet! Je kunt je inschrijven voor de diensten t/m 31 maart 2019.

Het programma voor de zaalwedstrijden is helaas nog niet bekend (dat wordt verwacht in de laatste week van oktober), maar op veler verzoek wordt de inschrijving voor de bar- en keukendiensten wel alvast geopend.

Naast de normale doordeweekse dagen en zaterdagen, staan er ook bar- en keukendiensten open voor het RTC op dinsdag 23 oktober, het schoolkorfbal op woensdag 31 oktober en de sportdagen van het Insula College. Deze diensten tellen mee in de uren voor je verenigingstaak.  Klik hier om direct naar het inzetrooster te gaan.

Mocht je ingeroosterd zijn op een voor jou niet haalbare datum/tijd, dan kan je de dienst via het inzetrooster overdragen aan een of meerdere personen. Een andere mogelijkheid is om de dienst af te kopen (€ 17,50 per 2 uur). Klik hier voor meer informatie over het afkopen. Zolang de dienst niet is overgenomen of afgekocht blijf je verantwoordelijk voor de dienst.

N.B. de beheerders van het inzetrooster hebben het recht om een ingeschreven bardienst aan te passen indien zij dit noodzakelijk achten. Hiervan word je uiteraard op de hoogte gebracht.

Extra
We zijn nog op zoek naar enthousiaste ouders die meer dan 10 uur bar- en/of keukendiensten willen draaien.
Voor meer informatie stuur een mail naar inzetrooster.ckvoranjewit@gmail.com