Na ruim 6 jaar te hebben gespeeld in kleding van het merk Macron hebben we nu een nieuwe kledingleverancier gevonden. Een jaar lang zoeken en vergaderen en nu wordt ons nieuwe kledingmerk Quick geleverd door Kogros-Sport uit Numansdorp. We hopen de kleding z.s.m. te ontvangen maar door de coronacrisis heeft de besluitvorming wel wat vertraging opgelopen. We gaan nu zo snel mogelijk met alle spelende leden passen en daarna de kleding bestellen. We hopen uiterlijk aan het begin van het zaalseizoen alles te hebben ontvangen en uit te delen.

De komende 2 weken gaan we passen. We hopen zoveel mogelijk leden te treffen om te passen tijdens hun wekelijkse trainingsuurtje. De tijden worden gecommuniceerd via de trainers. Maar in de meeste gevallen is dat een half uur voor aanvang van de trainingstijd. Wij hebben er als kledingcommissie vertrouwen in dat we met Quick een mooie en kwalitatieve kledinglijn hebben uitgezocht en hopen dat jullie ook enthousiast zijn.

Daarnaast is het ook weer het einde het seizoen. Omdat de kleding in de loop van volgend seizoen wordt vervangen gaan we de inname van de sponsorkleding dit jaar anders doen. Leden die nu spelen in een gesponsord team (team 1,2, 3, 4, A1, A2, B1, B2, C1 en C2) maar volgend seizoen in een ander team spelen, moeten hun kleding inleveren (dit kan tijdens het passen van de nieuwe kleding). Degene die in hetzelfde team blijven mogen hun kleding behouden.

Leden die stoppen met spelen kunnen hun kleding ook in komen leveren. Neem dan vooraf telefonische contact op met Ria van Dijk 06-29397551 om een afspraak te maken. Inleveren kan op de huidige trainingsavonden, op dinsdag, woensdag, donderdag (van 18.15 tot 21.15 uur) en op de zaterdagochtend tussen 9.15 en 12.00 uur. Meldt je dan wel bij een corona coördinator of lid van de kledingcommissie. Zij geven aan wanneer er ruimte  is omdat alles wel volgens de richtlijnen van het RIVM moet gebeuren. Houd er daardoor rekening mee dat je in sommige gevallen even moet wachten.

Ruilen van kleding gaat op dit moment niet. Daar gaan we weer een datum voor prikken aan het begin van volgend seizoen. Houd daarvoor de website en de social media in de gaten.