We zijn alweer een tijdje onderweg met de verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Op zaterdag 17 november 2018 is de laatste dag om je lotenboekje in te leveren.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Zorg er dan voor dat je naam en je team op het boekje vermeld staan. Doe je lotenboekje dan in de doos van de Grote Clubactie op de bar in de kantine van c.k.v. Oranje Wit.
Lever je boekje altijd in, zodat we een zo groot mogelijk resultaat kunnen bereiken. Ook al heb je maar één lootje verkocht: één is beter dan geen! Op 12 december is de officiële trekking.

Bestedingsdoel voor c.k.v. Oranje Wit
Dit jaar zal c.k.v. Oranje Wit haar deel van de opbrengst besteden aan nieuw keukenapparatuur. Ook gaan we proberen een ‘kinderhoekje’ binnen te realiseren, daarbij kun je denken aan een ruimte met handige opbergbakken met speelmateriaal en speelruimte.

Verkoop jij de meeste loten?
Verkoop jij de meeste loten? Dan mag jij met je team naar de McDonald’s!

Ook nog 3 Superloten beschikbaar!
Er zijn al diverse Superloten verkocht, maar we hebben er nog 3. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Je betaalt per eenmalige machtiging en vervolgens verschijnen de 50 lotnummers op je bankafschrift. Wil je als team of bedrijf een Superlot kopen? Neem dan contact op met de sponsorcommissie: sponsor@ckvoranjewit.nl.

Help ons met de laatste “loot(d)jes” voor een zo goed mogelijk resultaat!

Voor vragen kun je mailen naar sponsor@ckvoranjewit.nl. Wij sturen je dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Sportieve groeten,
Sponsorcommissie c.k.v. Oranje Wit