De resultaten van de Oranje Wit biljartteams 2017-2018

In de competitie van de federatie van personeelsverenigingen (fvp) hebben team A en team B het laten afweten. Beide met een voorlaatste plaats een wat minder resultaat. Dit zet misschien aan tot wat meer overwinningsdrang in de volgende competitie. Daarentegen hebben het C-team en D-team in hun afdeling het kampioenschap behaald waarvoor onze welgemeende felicitaties. Dit geeft een boost om deze vorm vast te houden. Heren ga zo door.

Dan komen we bij de wedstrijden van de DSBV wat staat voor Dordtse Senioren Biljart Vereniging. Dit zijn 20 teams (drie van Oranje Wit) die gedurende 40 weken strijden om het kampioenschap. Oranje Wit 2 is op de negende plaats geëindigd met 1594,2 punten, niet slecht dus maar ze kunnen beter, dat gaan we zien. Oranje Wit 1 is vierde geworden. Met een spannend einde waar EMF 1 net derde plaats afsnoepte. Zonde, maar volgend jaar beter. Oranje Wit 3 heeft een huzarenstukje uitgehaald door kampioen te worden. Na een zenuwslopend competitie-einde met concurrent DAVOS 1 verspeelden zij de punten en hielden wij de punten in huis. Wij behaalden 1665,4 punten wat voldoende bleek voor de eerste plaats.

Vermelden we ook nog dat Kees van Wingerden in zijn categorie de hoogste serie (17) heeft behaald en daarvoor een prijs heeft ontvangen. Kees proficiat als oudste van onze club.

Biljartgroeten, Jan Boers