Beste A&B Oranje Witter,

Binnen Oranje Wit kennen we twee soorten vrijwilligerswerk; het verenigingswerk (wat we van ieder lid verwachten) en vrijwilligerswerk (wat je extra voor de club kan doen). Eén daarvan is dat je per jaar 3 wedstrijden fluit.

Op vrijdag 31 augustus wordt er speciaal voor jou een verplichte interactieve bijeenkomst georganiseerd om je klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Deze avond hebben we een scheidsrechter weten te strikken voor een interessante presentatie, hij kent alle ins en outs van het fluiten, aangezien hij dit op hoog niveau voor de bond doet.

Na deze avond ben je optimaal voorbereid voor het fluiten, zodat alles in goede banen kan verlopen. Daarnaast verwachten wij dat de avond niet alleen interessant is voor tips & tricks bij het fluiten, maar wie weet steek je er ook wat van op voor je eigen wedstrijden. De uitleg duurt maximaal een uurtje. Ook leggen we deze avond uit hoe je zelf de online cursus ‘Korfbal Masterz’ kan volgen om je spelregelbewijs te halen indien je deze nog niet hebt gehaald.

Met zijn allen maken we er een gezellig en nuttige avond van. Uiteraard zorgen we na het uurtje nog voor een drankje en natuurlijk lekkere bitterballen! Zodat iedereen goed van start kan gaan.

Mocht het nou zo zijn dat je echt niet kan, als je bijvoorbeeld nog op vakantie bent, meld je dan even af bij met bijbehorende reden bij Merel (zie onderaan de brief haar gegevens).

Samengevat:

  • Scheidsrechtersbijeenkomst jeugdleden A&B
  • Vrijdag 31 augustus van 19.00 tot 20.00
  • Inclusief een hapje en drankje

 

Tot 31 augustus!

Groetjes,

Angelique & Merel
c.k.v. Oranje Wit
HR Zaken / Opleiding- en cursuscoördinatie
E: hrzaken.ckvoranjewit@gmail.com