Het seizoen zit er voor bijna iedereen al weer op. En hier en daar is ook een kampioenschap binnengehaald als mooie afsluiter van de competitie. Via deze weg nogmaals gefeliciteerd!

Reikhalzend wordt ook al uitgekeken naar komend seizoen. Daarom hier even een korte update over de teamindelingen voor volgend seizoen.

De opstellingen-puzzel is bijna gelegd. Maar door flink wat wijzigingen (opzeggingen en aanmeldingen) vorige week vraagt het definitief maken van de teamindelingen toch nog even wat meer tijd.

Bij de C / D / E / F -teams zijn we bijna rond en gaat het nog om de laatste afstemming met de nieuwe trainers.

Bij de Senioren / Junioren / B -teams is de puzzel nog niet helemaal af. Met name hier vragen de wijzigingen van vorige week nog wat extra aandacht en overleg.

We doen ons best om de teamindelingen eind volgende week op de website te plaatsen. En waar de opstelling helemaal rond is, zullen we kijken of we deze onderdelen ook tussentijds al kunnen delen met jullie.

Nog even geduld dus 😉 En we houden jullie op de hoogte.

 

In afwachting van de teamindeling hoef je je natuurlijk niet te vervelen. Aanstaande zaterdag staat onze A1 namelijk in de halve finale van het NK. We hopen dat jullie ook deze wedstrijd weer aanwezig zijn om ze wederom vol overgave te supporten.

Dus hopelijk tot zaterdag, 12.30 uur op de polder!

TC Oranje Wit