Denk je er over om aan iets nieuws, iets creatiefs te gaan beginnen? Dan is meewerken met de redactie van de Treffer én de Presentatiegids wellicht iets. Zeker als je het leuk vindt om te schrijven en met mensen contact te hebben. Als je daarbij ook mee wilt denken over de inhoud en de opzet van de Treffer en de Presentatiegids, kan je rekenen op een enthousiast welkom bij de redactie!

De redactie bestaat nu uit vier heren en met de werkgroep fotografen bij Oranje Wit wordt drie keer per jaar een Treffer uitgebracht met daarnaast een Presentatiegids. Gezien de huidige bezetting zou het geweldig zijn als er ook dames zich bezig willen houden met ‘onze’ Treffer.

In een overleg wordt besproken wat er in de komende Treffer zou kunnen komen te staan. Je bent dan vier keer per jaar bezig met dat overleg, het schrijven van een artikel, interviewen van mensen én het uitwerken daarvan en het aan mensen vragen ‘om een stukje te schrijven’.

Het maken van een Treffer is een activiteit die echt hoort bij onze vereniging en zeker ook een soort visitekaartje van Oranje Wit is. Wil je er meer over weten of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Henk van der Brugge (henk@acquimedia.nl) of Chiel Verwaal (h.enm.verwaal@planet.nl). Wij zien graag jouw reactie!

Voor meer informatie of een andere bijpassende vrijwilligers taak bekijk onze vacature bank: https://ckvoranjewit.nl/vacature-bank/