Zomerkriebels op schoolkorfbaltoernooi

Schoolkorfbal OW 2017 (56)

Als het een graadje of 29 is, het zonnetje schijnt met een verfrissend windje en er leuke muziek is, lijkt het bijna zomer en is het al gauw een geslaagde middag.
Heb je daarbij nog een goede organisatie, veel vrijwilligers en weinig klachten, dan heb je een heel geslaagde voorronde van het schoolkorfbaltoernooi bij Oranje Wit.

De winnaars van deze voorronde op 17 mei zijn :
groep 3/4, poule 1    Griffioen 2
groep 3/4, poule 2    Griffoen 3
groep 5/6, poule 3    Geert Groote 2
groep 5/6, poule 4    Grifioen 8
groep 7/8, poule 5    De Horizon 8
groep 7/8, poule 6    Grifioen 12

Hartelijk dank aan Lisa, Nynke, Ruben, Nick, Mirte, Milou, Tessa, Anne, Niels, Demi, Loïs, Peter, Lia, Jop en Jorik, die als scheidsrechter bezig waren, maar die dank is er natuurlijk ook  voor de vrijwilligers achter de bar, de wedstrijdleiding, het geluid en de EHBO.
Een groot succes bleek de Sportkriebels (noemen we bij Oranje Wit Korfbalkriebels) waar Mirjam met Anouk zo’n 9-tal kinderen kennis lieten maken met korfbal én Oranje Wit.  Een  aantal van hen wilden wel beter kennis maken en komen nog eens kijken.  Ook Mirjam en Anouk bedankt!

De organisatoren kijken tevreden terug op deze voorronde voor het schoolkorfbaltoernooi en duimen voor net zulk weer in 2018!

Klik hier voor de foto’s.