Informatie sponsoring C.K.V. Oranje Wit

Het motto van de vereniging is: Oranje Wit combineert “prestatie & plezier” voor jong & oud.

De omvang van de vereniging

Oranje Wit is een grote club met meer dan 600 leden, twee sporthallen, twee speelvelden en een grote kantine. Ook is er een bowls en biljart vereniging binnen de accommodatie. Jaarlijks bezoeken duizenden mensen de accommodatie van Oranje Wit.

Prestatie

Oranje Wit streeft ernaar om van jong tot oud topsport te kunnen bedrijven en slaagt hier uitstekend in. Dit betekent echter niet dat de breedtesport hier voor onder doet. Vaak zijn het juist de breedtesporters die het mogelijk maken dat de speerpuntteams tot topprestaties komen.

Plezier

Oranje Wit staat niet alleen voor (top)korfbal. Er wordt ook Bowls en Biljart beoefend. De club biedt tal van activiteiten, zoals feesten (van jong tot oud), toernooien, kaartavonden en kampen. Alle activiteiten worden door vrijwilligers georganiseerd!

Financiële middelen

Bij Oranje Wit heerst een gezond financieel beleid. Naast de normale inkomsten worden er echter extra inkomsten gegenereerd, die het mogelijk maken, bijvoorbeeld om goede faciliteiten te creëren voor topsport of voor de aanschaf van nieuwe materialen. Oranje Wit prijst zich daarom gelukkig met vele trouwe sponsoren die de club een warm hart toedragen.

Sponsoring: Wat zit er voor U in?

Vaak werkt sponsoring twee kanten op: Leden kunnen bij de sponsoren vaak voordelig hun inkopen doen, een reis boeken, drukwerk of reparatie laten uitvoeren enz… Maar sponsoren kunnen ook aanwezig zijn bij de wedstrijden, bijvoorbeeld thuiswedstrijden van het 1e team, of bij evenementen. Zo leren zij elkaar op ontspannen wijze kennen wat regelmatig leidt tot zakelijke afspraken of samenwerking.

Interesse?

Oranje Wit biedt veel mogelijkheden voor sponsoring aan, zoals:

  • Teamsponsoring (u koppelt de naam van uw bedrijf aan een team);
  • Reclamebord langs het hoofdveld zowel buiten als binnen (2 eigen sporthallen);
  • Adverteren middels een banner in het clubblad of op de website;
  • Adverteren via narrowcasting;
  • Een combinatie van bovengenoemde mogelijkheden.

Maar ook een bijdrage in de vorm van materiaal of het verlenen van korting aan leden van Oranje Wit zijn bespreekbare sponsormogelijkheden.

Indien u meer informatie wenst en/of interesse heeft, neemt u dan contact op met de sponsorcommissie via het mailadres: sponsor@ckvoranjewit.nl.

MENU