OW1 kan voorbeeld OW2 niet volgen

OW Selectie 1 & 2

Afgelopen zaterdag reisden Oranje Wit 1 en 2 naar Maartensdijk om aan te treden tegen Tweemaal Zes 1 en 2. Een overwinning zou voor Oranje Wit 2 dikke bonuspunten betekenen. En met een overwinning zou Oranje Wit 1 in de race tegen degradatie blijven. Oranje Wit 2 moest de wedstrijd afwerken in dramatisch weer.

Na de overwinning van vorige week tegen KCC 3 heerste een opperbeste stemming binnen Oranje Wit 2. Het team staat er goed voor in de poule. Met meer dan voldoende zelfvertrouwen ging Oranje Wit de strijd aan. Uiteraard is de eindstand met 8-9 niet om over naar huis te schrijven, maar wederom winnen en de punten meenemen is uitstekend. De hele wedstrijd stond bol van de kansen, maar werd niet uitgedrukt in veel doelpunten. Na een tussenstand van 3-0 wist Oranje Wit voor rust de stand gelijk te trekken naar 5-5.

Na rust wist Oranje Wit drie doelpunten verschil te creëren, maar moest toe zien hoe Tweemaal Zes tot op 1 doelpunt terug kwam. Oranje Wit heeft de hele wedstrijd meer dan goed verdedigd. Juist door de hechte verdediging mocht het team van trainer Beuk weer 2 punten op het conto bijschrijven. Oranje Wit staat nog steviger in de poule. Volgende week speelt Oranje Wit 2 tegen Telstar/de Register Makelaar. Vooraf was deze wedstrijd met rood in de agenda opgeschreven. Oranje Wit 2 zal deze wedstrijd heel graag willen en moeten winnen. Als het team de afronding beter onder controle gaat krijgen, zal een overwinning in het verschiet liggen.

Oranje Wit 1 bungelt aan de onderkant van de poule en moest afgelopen zaterdag winnen om de ploegen boven zich in het vizier te houden. Ook Oranje Wit 1 keek vlot tegen een 3-0 achterstand aan Na 9 minuten was Oranje Wit 1 bijna aangesloten, maar moest toezien hoe Tweemaal Zes de score weer uitbouwde. De wedstrijd stond bol van de overtredingen en de scheidsrechter had genoeg werk aan de winkel. Met een 12-9 ruststand had Oranje Wit in de eerste helft het nakijken.

Na rust keek Tweemaal Zes eigenlijk niet meer achterom en liep verder en verder weg bij het team van trainster Tims. Vooral Lex en zijn tegenstander hielden elkaar bezig. Lex wist 7 doelpunten te maken, maar moest ook 6 doelpunten toe laten. Na 55 minuten had Tweemaal Zes een afstand van 10 doelpunten gecreëerd. Oranje Wit kon een beetje terugkomen, omdat de teugels losgelaten werden door Tweemaal Zes. Verder dan 29-19 kwam Oranje Wit niet.

Volgende week komt de koploper van de poule op visite op de Polder. DeetosSnel zal geen cadeaus komen uitdelen en zal graag de koploper willen blijven. Oranje Wit kan niets anders doen dan keihard werken. Oranje Wit zal de huid van de beer zo duur mogelijk willen verkopen en het DeetosSnel zo moeilijk mogelijk maken.