Schoolkorfbal 2014 bij CKV OW (76)

C.k.v. Oranje Wit is een korfbalclub in Dordrecht, die zich van andere verenigingen probeert te onderscheiden door midden in de samenleving te staan.

In haar visie wordt dit als volgt onder woorden gebracht: C.k.v. Oranje Wit is als sportvereniging een van de sociale plaatsen van onze individueel georiënteerde samenleving waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Het is een plaats waar mensen zich kunnen ontwikkelen, waar ze geborgenheid, veiligheid, plezier en uitdaging vinden en waar ruimte is voor verschillende leeftijden, achtergronden en prestatieniveaus. Dit doen we vanuit de normen en waarden die zijn ingegeven door de Christelijke grondslag. Bij C.k.v. Oranje Wit worden alle activiteiten afgewerkt op alle dagen van de week, behalve op zondag.

C.k.v. Oranje Wit is de trotse bezitter van 2 sporthallen, die zowel overdag maar ook ’s avonds en in het weekend (zaterdag en zondag) beschikbaar zijn voor sportbeoefening.C.k.v. Oranje Wit heeft het in haar missie als volgt omschreven: de mensen de mogelijkheid bieden sport te beoefenen in de ruimste zin van het woord in al zijn verschijningsvormen en niveaus, met in het bijzonder de korfbalsport. Daarnaast is er binnen C.k.v. Oranje Wit ruimte voor bowls en biljart. Binnen het sportcomplex Oranje Wit wordt ook in competitieverband badminton en handbal gespeeld en is er ruimte voor zaalvoetbal, volleybal, hockey en tennis.

In het weekend is sporten op zondag bespreekbaar, mits de huurder zelf voor toezicht en begeleiding zorgt. Verder is het voor andere (korfbal)verenigingen mogelijk om zaalruimte te huren. Een leven lang sporten, dat is het credo waar C.k.v. Oranje Wit voor staat.

Oranje Wit Bowls Dordrecht

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bowls een fijne sport voor jong en oud. Kom langs en maak kennis met deze leuke sport.

Oranje Wit Biljart Dordrecht

P4031321

Oranje Wit trots op haar biljartgroep

MENU