Opstelling seizoen 2017-2018

Vlag

Het is elk jaar weer een bijzonder spannend moment; de bekendmaking van de nieuwe samenstellingen van de teams. Ook dit jaar heeft de TC weer getracht om de teams samen te stellen met de groots mogelijke precisie. De TC heeft zich laten adviseren door huidige trainers en toekomstige trainers en het resultaat van al die gesprekken vindt u hier. Natuurlijk kan het zijn dat er teleurstellingen zijn, dat er vragen zijn, of dat we, ondanks alle precisie toch iemand zijn vergeten in te delen.

Wanneer dit het geval is, kan er contact worden gezocht, met een duidelijke onderbouwing, met de TC via het emailadres tc@ckvoranjewit.nl. Graag in onderwerp aangeven over welke team het gaat.

Ook in het nieuwe seizoen zijn we nog op zoek naar trainers. Wanneer dit jou een leuke uitdaging lijkt dan nodigen we je uit om contact op te nemen met de TC. Ook dit kan via het genoemde emailadres.

Via de trainers en/of via de site wordt gecommuniceerd wanneer u of uw kind wordt verwacht voor de eerste training. Voor nu willen we een ieder een hele fijne vakantie wensen en zien we iedereen graag na de vakantie weer terug.

Namens alle leden van de TC

Opstelling teams 2017-2018 (excel bestand)