KCC D1-Oranje Wit D1

OW D1

Op zaterdag 28 november speelde wij uit tegen KCC D1. Het was een zeer moeizame wedstrijd met weinig doelpunten. De eerste helft was aanvallend niet goed van beide kanten, verdedigend was het ijzersterk. Met een stand van 1-0 gingen we rusten.

De tweede helft was een stuk beter en zorgvuldiger. We creëerden meer kansen en van die kansen gingen er ook een aantal in de korf. Met nog 1 minuut op de klok stond het 5-5 en scoorden we toch nog 5-6 en wonnen alsnog de wedstrijd. Het was een zenuwslopende wedstrijd, maar door de winst staan we nog steeds eerste!

Jesper

KCC D1 – Oranje Wit D1

Vlag

Onze eerste wedstrijd van de competitie moesten we tegen KCC. Onze coach had al gezegd dat ze elke keer op het lichaam zaten, en dat hebben we gemerkt!! Gelukkig hadden we een goede scheidsrechter. De ballen gingen er makkelijk in, zodat we de hele wedstrijd voor hebben gestaan. Misschien ging het zo goed, omdat we de zaterdag ervoor extra getraind hebben. We hadden die zaterdag namelijk geen wedstrijd. Uiteindelijk is de eindstand 8-6 geworden. Wilt u ons ook een keer bewonderen??? Zaterdag 12 September spelen we thuis om 9 uur tegen Nieuwerkerk.

MENU